Automatisoitu geeli­elektro­foreesi

Nukleiinihappojen analysointi ja proteiinien karakterisointi LabChip GX-laitteilla

Automatisoidun mikrofluidiikkaan perustuvan kapillaarielektroforeesin (micro-CE) avulla voidaan yksinkertaistaa ja nopeuttaa näytteiden analyysiä sekä parantaa tulosten tarkkuutta sekä toistettavuutta. DNA, RNA ja proteiininäytteiden erottelu, identifiointi ja analysointi onnistuu sekunneissa ja data voidaan visualisoida virtuaaligeelinä, elektroferogrammina tai taulukkona. Näytteiden lataus laitteeseen tapahtuu 96- tai 384-levyn avulla, jolloin kädet vapautuvat muuhun laboratoriotyöhön, kun laite ottaa näytteet automaattisesti levyltä analysointia varten.

  • LabChip® GX Touch™ Nucleic Acid Analyzer
    Nukleiinihappojen erotteluun ja analysointiin soveltuva laite. Laitteella voidaan mitata myös hyvin alhaisia konsentraatioita (DNA smear 25pg/µl ja fragmentit 0.5pg/µl)  sekä näytemääriä (minimi 2 µl). Laite soveltuu erinomaisesti NGS applikaatiohin sisältäen cfDNA, FFPE ja ChIP-seq näytteet sekä kirjastojen laadun varmistuksen. Lue lisää...
  • LabChip® GXII Touch™ Protein Characterization System
    Laite soveltuu nukleiinihappojen analyysin lisäksi proteiinien karakterisointiin. Laitteella voidaan detektoida, kvantitoida sekä analysoida proteiininäytteen puhtaus muutamassa 10 sekunnissa. Laite pystyy mittaamaan myös proteiinien N-glykolysoitumista, aggregaatiota, stabiilisuutta sekä  charge variantteja.  Laitteella voidaan korvata SDS-PAGE -geelit, jolloin tulokset saadaan nopeasti ja kvantitoituna.
    Lue lisää...

 

Automatisoitu geeli­elektro­foreesi - PerkinElmer, Mustionkatu

Ota yhteyttä

Automatisoitu geelielektroforeesi