DNA/RNA -eristys

Tuotevalikoimaamme kuuluvat PerkinElmer Chemagen™ -laitteet ja reagenssit DNA/RNA -eristyksiin. Valikoima sisältää valmiit eristyskitit mm. seuraaviin lähtömateriaaleihin: kokoveri, buffy coat, erilaiset kiinteät kudokset, parafiiniin valettu formaliinilla käsitelty kudos (FFPE), lapsivesi, viljellyt solut ja sylki.  Näytetilavuus voi olla 10 µL -10 mL.

Chemagen -teknologia perustuu polyvinyylialkoholipinnoitettujen magneettipartikkelien käyttöön, jotka hydrofiilisen pinnan ansiosta eivät sido epäspesifisesti proteiineja. Eristysprosessissa eristettävä DNA/ RNA sitoutuu magneettipartikkeleihin ja lopuksi DNA/RNA eluoidaan eluaattipuskuriin. Menetelmällä saadaan erittäin korkealaatuista DNA/RNA:ta saannon ollessa erinomainen.

LUE LISÄÄ

cfDNA ja cfRNA -eristys

NextPrep-Mag™ ja NextPrep™ -nukleiinihappojen eristyskiteillä saadaan eristettyä erittäin korkealaatuista ja saantoista cfDNA:ta ja cfRNA:ta plasmasta, seerumista ja virtsasta. Kitit ovat skaalattavissa eri näytemäärille. Eristetyt nukleiinihapot soveltuvat puhtaudeltaan esim. NGS-kirjastojen valmistukseen. NextPrep-Mag™ -kitti voidaan myös helposti automatisoida.

Saatavilla seuraavat kitit:

NextPrep-Mag™ cfDNA Automated Isolation Kit  (näytemäärä 5 ml)

NextPrep-Mag™ cfDNA Isolation Kit  (näytemäärä  < 1 mL - 5mL)

NextPrep-Mag™ Urine cfDNA Isolation Kit (näytemäärä 300 µl-4 ml)

NextPrep™ Magnazol™ cfRNA Isolation Kit from plasma/serum (näytemäärä 200-1200 µl)

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä