NGS-reagenssit

NEXTFLEX® Next Generation Sequencing -tuotteet

PerkinElmerin tuotevalikoimasta löytyy laaja valikoima NGS-kirjastokittejä sekä laitteet kirjastonvalmistuksen automaatioon. PerkinElmer osti yrityksen nimeltä BIOO Scientific, joka tunnetaan ensimmäisten molekyyli-indeksien kehittäjänä ja markkinoijana. Bioo Scientificin kitit nopeuttavat työtä ja lisäävät sekvensoinnin herkkyyttä sekä vähentävät biasta.

BIOO Scientificin NEXTFLEX® -tuotevalikoima on yksi markkinoiden laajimmista. Se sisältää tuotteita  perinteisemmästä DNA-sekvensoinnista yhdistettyyn miRNA & mRNA sekvensointiin sekä amplikoni paneeleita ja target capture -kirjastokittejä.

Tuotevalikoimasta löytyy sopivia kittejä sekä Illuminalle että IonTorrentille.

Tuotevalikoima sisältää tuotteita seuraaviin applikaatioihin:

Sekä nopeasti toimitettavia adaptereita Illuminalle (DNA, ChIP-seg, RNA, bisulfite-seq sekä UDIt).

Lue lisää... 

Esimerkiksi NEXTFLEX® Small RNA-Seq -kittiä on verrattu useassa julkaisussa muihin samanlaisiin kitteihin ja jokaisessa tutkimuksessa kittiä on suositeltu, koska sillä on erittäin vähäinen ligaatiobias ja sen avulla saadaan yhtenäiset tulokset. Kittiä käyttäessä saadaan detektoitua enemmän miRNAta vähemmillä lukumäärillä, joka vähentää sekvensoinnin kokonaiskuluja. Kitti sisältää barcoded sekä miRNA kontrollin. Näytteen lähtömääräksi riittää vain 1 ng.

Lisätietoja kitistä...

Haluatko kuulla lisää small RNA-seqin haasteista ja ongelmakohdista?

Katso GenomeWebin nauhoitettu webinaarimme aiheesta.

Linkki webinaariin...

Ota yhteyttä

Life Science Reagenssit