Seulonta­ratkaisut

MIKSI SEULONTA JA VARHAINEN TOTEAMINEN ON NIIN TÄRKEÄÄ?

Seulonta on ennaltaehkäisevän terveydenhuollon erittäin tehokas muoto. Sen ansiosta lääkärit voivat tunnistaa ne raskaana olevat äidit ja vastasyntyneet vauvat, joilla on korkea riski sairastua vammautumiseen, muihin vakaviin terveysongelmiin tai jopa kuolemaan johtaviin sairauksiin. Sairauden merkit voidaan havaita ennen näkyviä oireita, mistä on hyötyä sekä äideille että vauvoille. Positiivinen seulontatulos varmistetaan diagnostisen menetelmän avulla. Raskaudenaikaisen ja vastasyntyneiden seulonnan maailmanlaajuisena johtajana tarjoamme käyttöösi ratkaisuja, jotka ennaltaehkäisevät vuosittain satojatuhansia äitien ja lasten vammautumisia ja kuolemantapauksia.

Teemme yhteistyötä valtioiden ja terveysjärjestöjen kanssa voidaksemme tuoda seulonnan paremmin kaikkien saataville kaikkialla maailmassa. Valmiiden seulontaratkaisuidemme avulla perheet voivat viettää raskausajan luottavaisin mielin ja ilman tarpeetonta huolta, ja niiden avulla kaikki erilaisista sairauksista kärsivät äidit ja vauvat saavat parhaat kliiniset tulokset. Seulonnasta seuraavat pitkän aikavälin säästöt ovat jo itsessään niin merkittävät, että terveydenhuollon välttämättömät menot on helppo perustella. Jos sairaus diagnosoidaan ja sen hoito aloitetaan vasta oireiden ilmaannuttua, hoitokustannukset ovat yleensä korkeat. Kertaluonteinen, huokea seulontatesti mahdollistaa diagnosoinnin varhaisessa vaiheessa, mikä laskee kokonaiskustannuksia huomattavasti.

Tiina Vierjoki (Seulontaratkaisut)
0400 328 358

Marika Tallgren (DNA-eristys (CE-IVD))
050 575 9884

Vasta­syntyneiden seulonta

Vastasyntyneiden seulonnan avulla löydettävät sairaudet ovat hoitamattomina vakavaan vammautumiseen tai jopa kuolemaan johtavia.

Lue lisää

Raskausajan seulonta

Aikainen havainnointi on ensisijaisen tärkeää raskaudenaikaisen aneuploidian ja raskausmyrkytyksen riskin arvioinnissa ja diagnosoinnissa.

Lue lisää

DNA-eristys (CE-IVD)

Tuotevalikoimaamme kuuluvat PerkinElmer chemagen -laitteet ja reagenssit DNA/RNA -eristyksiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Diagnostiikka